Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Uluslararası İlişkiler ve Değişim Programları Koordinatörlüğü (UIDPK) tarafından 11 Mart 2023 tarihinde “Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği” programına yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıda “Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği başvuru ve seçim süreci, staj yapılacak işletmelerle iletişime geçebilmek için kullanılabilecek faydalı web siteleri, Europass formatında CV ve motivasyon (niyet) mektubu hazırlama” konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi göstermiş olduğu toplantıya katılım sağlayan tüm personelimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ulusal ve uluslararası arenada saygın üniversitelerden biri olmayı hedefleyen Üniversitemizin uluslararasılaşma stratejisi doğrultusunda öğrencilerimizin bölgemiz ve ülkemiz ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte, bilgili ve erdemli profesyoneller olarak yetişmeleri yönünde UİDPK olarak yürüttüğümüz çalışmalar artarak devam edecektir.