Üniversitemiz 2022 UI GreenMetric Dünya'nın En Sürdürülebilir Üniversiteleri Sıralamasına 592. Sıradan Girmiştir

İzmir Bakırçay Üniversitesi, 2022 UI GreenMetric Dünya'nın En Sürdürülebilir Üniversiteleri sıralamasına ilk başvurusunda, 1050 Üniversite arasından 592. olarak girmiştir. Uluslararası alanda, Enerji ve İklim Değişikliği kategorisinde 267., Altyapı ve Kurulum kategorisinde 485. ve Eğitim kategorisinde 461. olmuştur.

Türkiye'nin en sürdürülebilir Üniversiteleri sıralamasında 83 Üniversite arasından 50. olan Üniversitemiz, Enerji ve İklim Değişikliği kategorisinde 16., Altyapı ve Kurulum kategorisinde 51. ve Eğitim kategorisinde 34. olmuştur.

UI GreenMetric derecelerimiz, sertifika ve raporumuza ve ayrıntılı bilgiye Ekolojik Üniversite Koordinatörlüğü web sitemiz ekolojik.bakircay.edu.tr adresinden erişilebilir.